Eres la persona número

clocks for websitecontadores web

Què he fet i què he aprés amb aquesta activitat?

Hola, em dic Andrés i aquest és el meu primer blog.
En primer lloc vaig a dir-vos que m'ha agradat molt crear el meu propi blog, ja que a pesar de que m'agrada la informàtica, no mai havia pensat en fer-ne un, ja que no pensava que fora d'aquesta manera. Per tant, he aprés una cosa que abans no sabia, i que em pot ser prou útil.

Bé, en segon lloc vaig a comentar-vos com ha sigut la meua experiència.
En un principi estava intentant crear-me un compte google per a fer-me un blog, però resulta que l'adreça que ficava em deia que no existia o bé ja existia (una cosa molt extranya), i com que al costat no hi havia instruccions, com sol haver en qualsevol pàgina on et dona la possibilitat d'enregistrar-te, he hagut de buscar més videos en el youtube on poguera trobar la solució.
Així que la vaig trobar i vaig veure que en la pàgina "blogger" no es crea un compte google (com diu en el títol: "Crear cuenta Google"), sinò que has de tindre'n un ja creat per fer-te un "blog" (Així que el títol pense que està malament, i hauria de ficar: "Crear blog a partir de cuenta Google"), però bé, vaig solucionar eixe menut problema i vaig accedir al meu blog, donant-li el format que més m'agradava.

0 comentarios: