Eres la persona número

clocks for websitecontadores web

Google Maps


Ver Mapa P24 en un mapa más grande

Bé, el procés que he seguit ha sigut el següent: Anar a google i entrar en la pestanya "maps".
He entrat amb el meu compte gmail (que pertany a Google), i he fet click sobre els meus mapes i en "introducció", fins que per fi m'ha eixit "crear un mapa nuevo". Després he ficat eixa espècie de globus blau a tots els llocs on havia fet la foto.
He entrat en la pestanya "enriquecido" dins del globus blau, però al ficar la pàgina d'on estava la foto a Flickr no apareixia, de mode que he pensat que era impossible que apareguera perquè una pàgina de Flicrk no és una pàgina d'una imatge, sinó d'un servei d'Internet, ja que la imatge que he fet té un format .jpg.
Així que he pensat: bé, ho faré amb el HTML. Agafaré el codi HTML de les fotos pujades a Flickr per a que continga la informació de "creative commons" (estava posada ja per un exercici anterior), que era la condició de l'exercici.
He entrat en cada globus blau, he apretat la pestanya HTML i he ficat el codi de les diferents fotografies (cadascuna en el globus blau que li correspon) . Baix he insertat l'enllaç en format HTML que et dirigeix a la informació d'eixe lloc (la qual havia buscat prèviament).
Una vegada fet això, ho he guardat i he anat a l'opció de "enlazar" que et dona google maps a la part superior dreta del mapa. He copiat el codi HTML i l'he insertat a una entrada nova del meu blog.

Bé, la veritat és que m'he cabrejat molt per a aconseguir COMENÇAR a crear el mapa, ja que entrava en "mis mapas" i m'eixia "más información", però no l'opció de "crear mapa nuevo". Finalment ho he aconseguit, i m'he ficat molt feliç, ja que tot açò d'Internet m'encanta, i què millor que aconseguir els teus objectius.
També he tingut un poc de dificultat en això de ficar l'enllaç de la foto en "enriquecido", però no es pot considerar dificultat, perquè quan me n'he adonat de que no es veia la foto, ho he rectificat fent-ho amb HTML.

He aprés moltes coses en aquesta pràctica, per no dir "tot", ja que mai havia ficat fotos al google maps i tampoc del google maps al meu blog.
Així doncs, he après que no pots ficar una pàgina web d'un servei d'emmagatzemament d'imatges com a "enriquecido", ja que no ix ninguna imatge perquè no té format .jpg.
També he après a fer les coses per mi mateix (no és que m'ajude molt la gent, però quan hi ha algun problema ho solc preguntar), sense que ningú m'ajude quan tinc algun problema (està bé que t'ajuden quan hi ha problemes, però de vegades va bé descobrir-ho per tu mateix per desenvolupar-te, per ser més autònom, perquè si ens ajuden ens fem malfainers i no aprenem res.)

0 comentarios: