Eres la persona número

clocks for websitecontadores web

Per a què serveix FriendFeed?

Bé, FriendFeed és una ferramenta molt útil que serveix per a agrupar moltes de les aplicacions o serveis que utilitzes en Internet, com ara Flickr, Fotolog, Twitter i algunes aplicacions més, per tal de que pugues accedir a elles a través d'una sola aplicació, FriendFeed. Açò el que permet és que la major part de la informació vaja a tu, i no tu a la informació, ja que només accedint a FriendFeed tens totes les aplicacions que t'interessen.
Però FriendFeed és més que un simple organitzador de serveis o aplicacions. Aquesta aplicació et permet conèixer moltes de les accions que fa la gent que t'envolta (amics, família, companys de treball...) en Internet, com ara veure fotografies que han penjat a Flickr, actualitzacions del Fotolog, etc. Ells, si tenen FriendFeed també podran veure tot allò que tu fas a Internet.
A més, també serveix per a compartir informació (imatges, videos, etc.) de manera gratuïta, ja que qualsevol persona pot agafar informació teua, i al mateix temps, tu pots agafar informació d'altres persones.

Ací vos deixe un vídeo on dona alguns consells sobre FriendFeed:


0 comentarios: